El model AM1 és el kart per excel·lència de BRBkarts. D'aquí surt un projecte innovador en el sector del lloguer, que es desmarca de la competència. Creant un kart extremadament lleuger de conduir, molt fiable, eficient i amb una estètica brutal. Per a nosaltres són els 4 punts claus que ha de tenir un kart de lloguer per augmentar la facturació i els beneficis del seu circuit. La millor eina de treball per al seu circuit.

Tots els tubs de l'xassís estan tallats usant tecnologia làser i doblegats amb màquines CNC totalment automàtiques. Un xassís que combina tubs de 40x2mm i 32x2mm d'un nou aliatge de Cr-Mo ultra resistent i lleugera, que al costat del seu disseny totalment simètric garanteix el NO doblec dels xassís, fins i tot en els xocs més extrems. D'aquesta manera es garanteix als nostres clients que els seus karts sempre girin tots per igual i es comportin tots amb les mateixes condicions. Per garantir la igualtat màxima en la flota de karts, fet que valoren molt els clients dels circuits.

Tots els components utilitzats són d'alta qualitat i lleugers. Gràcies a això permet ser un kart molt fiable i lleuger, factor que es tradueix en un menor consum de combustible, de pneumàtics i menys força d'impacte en cas de xocs. A més el kart està equipat amb els millors sistemes d'absorció de xocs de mercat.

Un altre punt a destacar és la seva intel·ligent ubicació de l'motor, que permet una còmoda i simètrica posició de conducció del pilot, un perfecte repartiment de pesos, més seguretat en el pilot en els xocs laterals, ja que no es troba exposat i vulnerable en un lateral del kart, sinó centrat i protegit a l'interior. I finalment, una major protecció del motor, no es trenquen ni filtres d'aire ni tiradors de motor.

 

      
   
 
  Longitud total: 2060mm
Amplada total: 1415mm
Diàmetre de l'tub: 40x2mm & 32x2mm Cr-Mo
Pedals ajustables
Eix: D50mmx2mm
Fre Hidràulic de 4 pistons
Sistema anti-fre de gas
Pès: 200cc-138kg / 270cc-147kg / 390cc-152kg