La nostra passió pels karts i el món del motor prové de l'any 1925 quan Joan Barrabeig Veciana, va obrir un petit taller de mecànica a la ciutat de Valls (Tarragona). A part d'arreglar els cotxes, en el seu temps lliure, seguint la seva gran afició i interès en la mecànica, li agradava inventar i crear, i entre altres, inventa l'elevador que usen els tractors, el martell mecànic, útils per a la fabricació de peces, màquines per a la indústria tèxtil i agrícola, etc. L'any 1962 va fabricar un kart que les seves peces i components (excepte el motor), estaven fetes totes a mà i com a exemple de la seva tecnologia, per aquells anys, aquest kart tenia només un pedal que realitzava les funcions d'embragatge, accelerador i fre, amb tres velocitats cap endavant i tres enrere, amb caixa de canvis (sense pinyons dentats), diferencial, transmissions, suspensions independents en la part davantera i pont posterior, etc. Tota una obra d'enginyeria. El 1969 el seu fill Joan Barrabeig construir un kart amb motor vespa per córrer les curses que s'organitzaven per la zona i vist el ràpid que eren van haver de fabricar 7 més, però mai de manera professional, era pura diversió en el seu temps lliure. Des de llavors generació rere generació han seguit aquesta passió per la mecànica i el kàrting.

Més tard, l'any 1983 el seu fill Joan Barrabeig, va ampliar el taller, construint un de 2000 m quadrats als afores de la ciutat de Valls (Tarragona), sent el primer taller de cotxes a sortir del centre i anar als afores, que aviat complirà el 90 aniversari, sent un taller de referència a la província de Tarragona. A més el 2004 Joan Barrabeig fill va comprar un circuit de lloguer de karts a Altafulla (Costa Daurada).

A part de tot això el nostre cognom sempre ha estat present en en món de la competició, ja sigui en karts o en cotxes, conquistant grans títols a nivell regional i internacional. Com 1987 Trofeo FAE, 1988 Campionat d'Espanya de promoció Copa Opel i la Copa d'Espanya 2008 2009 campió d'Espanya el 2007 quan Gerard Barrabeig es va coronar guanyador de la Copa del Món CIK-FIA Àsia Pacífic de kàrting a la categoria KF-3.