Cada dia és més important la seguretat en els nostres karts ja que ens pot portar grans problemes en els nostres negocis. Per això en BRB karts tenim un compromís màxim amb la seguretat i per això disposem de barres antibolcada, cinturons de seguretat i eficaços i innovadors sistemes d'absorció de xocs, mitjançant cilindres de goma i uns nous materials plàstics especials que permeten una màxima absorció de cops.


En BRB karts treballem per desenvolupar els nostres productes i activitats de forma respectuosa amb la conservació del medi ambient, ja que és un tema cada dia més important i d'una vital importància a curt termini, en què tots hem d'anar prenent consciència d'aquest assumpte. Per això tenim un total compromís reciclant tots els nostres residus, a més estem treballant molt dur per llançar una gamma de karts elèctrics amb una tecnologia líder, i un programa de desenvolupament continu investigant i innovat en les energies renovables. D'aquesta manera BRB karts està ben posicionada i treballa per poder ser una empresa de referència en karts elèctrics per comptar amb l'última tecnologia.


Per assolir els nostres objectius BRB karts se sustenta en valors com la responsabilitat, honestedat, superació, constància i la comunicació. La satisfacció dels nostres clients és vital per a nosaltres, per això sabem escoltar, comprendre les seves necessitats, tenir un tracte personalitzat, fàcil comunicació i una disponibilitat màxima. Ja que un equip humà treballa per fer més rendible la seva pista de karts, buscant el millor set-up per la seva pista, les millors solucions i un servei excepcional.